Tuli käytyä eräällä suomalaiella nudistirannalla nauttimassa näistä ihanista helteistä ja hankkimassa taas rajatonta. Väkeä riitti yllättävän paljon, mikä on aina ihanaa, että ihmiset uskaltautuu nauttimaan alastomuudesta! Nyt kun säät on huonontunut niin voin kirjoitella tästä vaikkei rannalla mitään isoja joukkopanoja tietenkään tapahtunut haha

Makoilin rannalla kirjaa lukien ja välillä piti pulahtaa uimaankin, koska aurinko paahtoi aika kuumasti. Erän vanhempi herra oli jo jonkin aikaa tutkaillut minua selkeästi lasiensa takaa ja se sai tietysti ajatukset laukkaamaan. Hän oli minusta muutaman metrin päässä ja koska huomionkipeänä nymfona nautin katselusta annoin hänen rauhassa katsella ja hänellä olikin suora näkymä haaroihini samalla kun luin kirjaani selälläni. Aina pulahtamassa käydessäni annoin hänelle pienen hymyn, jos vaikka herraa kiinnostaisi tulla juttelemaan. Muutaman katsekontaktin jälkeen hän saapuikin seuraani ja kohteliaasti kysyi voisiko jäädä viereeni päivästä nauttimaan. Kutsuin hänet seuraani ja hän siirsi pyyhkeensä omani viereeni. Ei mennyt hirveästi aikaa kunnes herra kyseli josko ei-niin-yllättäen kaipaisin rasvausapua. Tottakai apu kelpasi! Käännyin mahalleni ja annoin aurinkorasvan hänelle ja sain koko takapuolelleni hyvän suojan. Myös pakarat saivat huomiota ehkä enemmän kuin rasvauksessa olisi tarvinnut, mutta en pannut pahakseni. Ei siinä kuitenkaan muiden rannalla olioiden tarvinnut todistaa mitään sopimatonta vaikka herran kädet aika lähellä pillua kävivätkin. Vietimme siinä sitten yhdessä päivää ja oli oikein mukava kohtaaminen! Sain pari uutta rasvausta myäs uinnilla käynnin jälkeen ja päätimme lähteä samaa matkaa, koska herra tarjoutui viemään minut kotiin koska olin bussilla liikenteessä. Hänen autolleen päästyämme herra kyseli numeroani tai, jos haluaisin tulla kahville, mutta valitettavasti olin jo sopinut muuta menoa niin tarjouduin antamaan hänelle pienet käsityöt autossa kiitokseksi rasvausavusta. Tämä kelpasi sentään ja koska hänen autonsa oli hyvässä paikassa (eli aika reunassa parkkipaikalla) niin hyppäsimme takapenkille ja aloin hitaasti runkkailemaan hänen velttoa kaluaan, joka aika pian jo olikin juhlakunnossa. Kalu oli oikein kaunis ja mukavan paksu ympärileikkaamaton jötikkä. Kun herra lähestyi kliimaksiaan, piti varmistaa että miehellä olisi jotain paperia tms, mutta sen puutteessa hän kaivoi pyyhkeensä, jonka turvin säästyimme isoimmilta sotkuilta. Pienet putsailut ja sain kyydin suoraan kotiovelle ja ilokseni mies ei jäänyt muuta vonkaamaan vaan hyvästelimme ja poistuin autosta :)

Lopuksi haluan sanoa vielä, että nudistirannat eivät mielestäni ole paikka millekään seksille, joten jos joskus jotakuta kiinnostaa kokeilla, niin aika varmasti saa olla ihan omassa rauhassa, ainakin oman kokemukseni mukaan :)  itse haen hieman kontaktia muihin ihmisiin jonkin pienen tuhmailun toivossa, mutta jos olisin vain ollut omissa oloissani, tuskin kukaan olisi seuraansa tullut tyrkyttämään. Ja jos olisikin, niin ihmiset ovat ainakin omalla kohdallani olleet kohteliaita ja antaneet minun olla rauhassa, jos en ole seuraa heistä halunnut :)