Olin nyt Tinder-sedän luona perjantai-illasta tähä asti eli melkein kaksi päivää. Viikonlopun kuulumisia:

 

Oli paras viikonloppu pitkään aikaan! Seksi on huikeeta ja ollaan siinä täysin samalla sivulla. En osaa oikein kuvailla tätä ilman, että vaan kehun miestä maasta taivaisiin. Hän on juuri täydellisen ikäinen omaan pervoon mieleeni (58v). Hänen kroppansa on myös täydellinen - itseäni selkeästi isompi mies, lihaksikas, karvainen ja varustus kuten kuvailin aikaisemmassa postauksessa millainen olisi ideaalipenis. 

Meidän mieltymykset menee täysin yhteen eli hän rakastaa olla alistava osapuoli, kun itse rakastan alistua miehelle. Itsevarmuus tekee paljon ja sitä hänellä tuntuu riittävän. Vielä plussana hänellä kestää laueta eli sessiot on pitkiä mutta voidaan harrastaa monta kertaa päivässä! Viikonlopun aikana ei paljon muuta tehtykään ;)

Puhuttiin myös paljon siitä mitä halutaan, mikä kiihottaa ja alistumisesta. Kerroin seksiaddiktiostani ja hän oli todella ymmärtäväinen. Hän haluaisi tavata usein ja enemmän aina sanoa miten pukeudun tapaamisiin jne mikä tuntuu ihanalta. Myös, hän haluaa että lopetan muut vakkarisuhteeni ja tapailisin vain häntä. Muuten se ei olisi ongelma, paitsi jos alkuinnon jälkeen en saakaan tarpeeksi. Mutta jos tämä jatkuisi tälläisenä niin voisin asiaa vakavissani harkita.

Katsotaan miten juttu etenee t. tyydytetty nymfo <3