Juhannus menee rennosti omien kavereiden kanssa, joten piti Herran kanssa pervoilla oikein kunnolla ennen sitä!

Ollaan tässä jo muutamien päivien ajan Herran kanssa etsitty miehiä isompaan kimppaan, melkein heti ensitapaamisen jälkeen itse asiassa alettiin puhumaan asiasta ja pian sen jälkeen jo Herra alkoi kartoittaa kiinnostuneita. Otimme inusta pari kuvaa, aika kilttejä poseerauskuvia, joita Herra sitten jossain kohtaa näytti ehdokkaille. Pian kimppamiehiä alkoi varmistua ja sain heistä aina jonkin kuvan Herralta. Henkilökohtaisesti en ollut tavannut yhtään miehistä ennen h-hetkeä, mutta kun sen aika tuli, sain tietää, että keskiviikkona (19.6.) on aikani saapua Herran asunnolle kello 20.00, jossa minua odottavat Herra sekä 6 vierasta miestä. Sain myös ohjeet pukeutumiselle sekä peppupesulle (varmasti ymmärrätte). Päälleni piti pukea mustat stay-upit sukkanauhavyöllä, mustat pitsiliivit, musta kynähame n. 3/4 reiden mittainen ja jokin värikäs ihomyötäinen yläosa. Valitsin vaaleankeltaisen ohuen paidan ja matkalle otin vielä ohuen takin. Kengillä ei ollut kuulemma väliä, koska ne jäisivät eteiseen heti saavuttuani ja pikkuhousuja ei ollut lupa laittaa. Hiukset piti laittaa korkealle ponihännälle ja meikki vain kevyesti. Valmistauduin jännityksellä iltaan ja kun kello oli tarpeeksi, lähdin matkaan ja saavuin asunnolle juuri kello 20.00.

Herrani päästi minut sisään ja kävellessäni olohuoneeseen minua tervehti 6 vierasta miestä iloisesti tervehtien. Kävimme nopean nimikierroksen samalla kun miehet katselivat istuskellen minua. Olo oli kuin näyteikkunassa! Yritän jotenkin kertoa seuraavaksi illan kulusta, mutta siihen tarvitsen ehkä jotkin nimet herroille ja lyhyen kuvauksen. Nimistä tuli aika hassuja, joten pahoittelut siitä jos ne eivät ole hyviä :D

  1. Karhu - miehistä isoin ja roteva karvainen nalle. 55v
  2. Pulla - tanakka aika lyhyt mies. Elopainoa...aika paljon. 48v
  3. Piisamirotta - uljaat viikset, normaalikroppaine mies. Porukan vanhus. 66v
  4. Puntti-Make - varmasti entinen (tai nykyinen) voimannostaja, tatuointeja. 54v
  5. Perus-Erkki - normaalin perheenisän näköinen, lasit ja pieni maha. 54v
  6. Puku - siisti pukumies, parta. 50v

Herra tuo meille kaikille lasin viiniä tarjottimella ja kilistelyn jälkeen minulle tehdään tilaa sohvalla miesten välistä. Istahdan  Karhun ja Perus-Erkin väliin. Juomme lasejamme tyhjäksi ja sydämeni hakkaa aika kovaa. Pian Perus-Erkin ja Karhun kädet ovat nousseen kummallekin reidelleni ja silittelevät hitaasti sukan peittämää reittäni. Lasit tyhjenevät porukassa yksitellen samalla kun puhumme ties mistä ja kun otan viimeisen hörpyn lasistani, ottaa Karhu sen kädestäni ja asettaa sohvapöydälle. Samalla Perus-Erkki kääntää kasvoni puoleensa ja aloitame suutelun. Herrani katselee nojatuoliltaan, kun Erkin sekä Karhun kädet pikkuhiljaa etenevät hameeni alle ja haarani aukeavat pikkuhiljaa aina enemmän ja enemmän. Erkin käsi siirtyy hieromaan rintojani paitani läpi ja vien käteni Karhun syliin, jossa tunnen kovan kalun farkkujen läpi. Samalla Karhun käsi koskettaa pilluani hameen alta. "On jo ihan märkä." Karhu tokaisee ja avaa haarani niin että hame nousee ylös vyötärölleni.

Jatkuu seuraavassa osassa :)