Kullin koosta ja muista siihen liittyvistä asioista.

Mietin jo pitääkö kirjoittaa jokin sisältövaroitus tähän alkuun, mutta en tykkää niistä. Itsepä luette mun blogia. Eli ihan linjanvetona tähän postaukseen, etten aio sellaisia laittaa. Tämä nyt ehkä on vahinko-sisältövaroitus, kun tätä aloin pohtimaan, mutta ihan sama. Asiaan!

Sanomattakin on ehkä selvää, että tykkään peniksistä. Ikinä sen koko tai muoto tai oikeastaan mikään on estänyt mitään. Pari pientä pikkeusta on olleet hygienia eli suihkuun niin imen tai jos on ollut todella iso, niin sori peppuun toi ei mahdu. Ainakaan toistaiseksi.

Millainen olisi ideaalipenis? Ja ideaalipenis nyt on siis sellainen, että jos esim SIMS-tyyliin rakentaisin miehelle penistä, niin millaisen tekisin. Mittaa on vaikea antaa, mutta kaikki 14-20 sentin väliltä on hyviä, mutta koska vähän isompi seisoo tavallaan aika jylhänä ja majesteetillisena, niin sanon, että esim 18cm. Paksuus on vaikeampi mitta antaa. Ympärysmitoista en oikein tiedä mitään ja vaikka paksu on hyvä pillupanoon niin liian paksu on huono peppupanoihin, mistä myös nautin. Myös todella paksua on hankalampi ottaa syvälle suuhun, koska a) yleinen kurkun koko ja b) menee leuat paikaltaan kun on todella paksu. Mulla on siis antaa vaan hyvin tarkka mitta omasta takaa, joka on sellainen jossa sormenpäät juuri ja juuri koskettaa toisiaan, kun pidän kullia kädessä. En jaksa sen tarkemmin mittailla, mutta tuollainen olisi ehkä se paras.

Muoto: tähän tulee mieleen parikin asiaa. Tykkään, että penis on suora eli ei käyrä mihinkään suuntaan. Ylöspäin käyrä on pahin, koska tökkii ikävästi kurkkuun ellen sitten itse ole ylösalaisin. Terskasta tykkään kun se aika iso tatti! Se on vaan kiihottava, kuin iso tikkari. Ideaalisti penis olisi myös ympärileikkaamaton, koska kivaa kun esinahka liukuu siinä edestakaisin penistä runkatessa ja myös kun voi sitä suulla rullailla! Tällöin kyllä hygienialla on suurempi osuus ettei vaan ole mitään inhoja juustoja jäänyt työkaluun. Kulli saa myös olla suonikas! Suonet näyttää omaan silmään miehekkäältä ja jotenkin irstaammalta. En tiedä tuoko ne fiilikseen muuten mitään, koska yleensä suonet ovat aika pehmeitä, mutta toisaalta en ole asiaa kesken touhujen niin paljon miettinbyt, että osaisin verrata. Täytyy joskus kimppahommissa katsoa, jos pystyisi vertailemaan!

Viimeinen asia, jonka keksin aiheeseen on sitten munat, koska ei makkaraa ilman niitä! Tässä isompi on parempi. Ainakin siis ulkonäöllisesti. Isot kivekset yhdistän myös jotenkin alkukantaisesti miehuuteen ja viriiliyteen, vaikka ei tällä tosiasiassa mitään väliä ole. Mun kädet on aika pienet, niin isot kivekset näyttävät niissä kivoilta ja niitä on kiva imeskellä, kun esim vain yksi kives mahtuu kerrallaan suuhun. 

Loppujen lopuksi kalulla ei ole niin väliä. Tämä oli vain täysin hypoteettista ideaalikullimietintää. Mulla on yhdellä listalla kokemus, jonka haluaisin kokea ja se on sellainen ns mikropenis. Ei ole tullut vastaan vielä, mutta se olisi jännä kokea. Voi olla, että itse penetraatiot eivät olisi niin erikoisia tuntemuksen takia, mutta ei se mitään. Seksissä on niin paljon muutakin! Ja aina voi käyttää leluja, jos haluaa. Kaikki penikset on kivoja! Kunhan ne on puhtaita :)