Nykyään prostituutio on kokenut mun mielestä ihan uuden tulemisen sosiaalisen median myötä. Ehkä Suomessa on takana ne ajat, jolloin naiset, tai miksei miehetkin, seisoivat kadun kulmalla asiakkaita etsien. Nyt kaikki on netissä. Mun mielestä prostituutio on täysin ok, jos aikuinen sitä itse haluaa tehdä! Enkä näe sitä mitenkään alentavana toimintana, kunhan kaikki on henkilön itsensä puolesta ok!

Tarjonta on myös monipuolistunut ja nyt ihan normaalin seksin tarjoamisen lisäksi on paljonkin vaihtoehtoja. Jotkut edelleen myyvät ihan seksiä, kun taas toiset myyvät videoita/kuvia, vaatteita, webbikamerasessioita, tuhmaa juttuseuraa tai vaikka puhelinsessioita. Hienoa, että tapoja on monia ja eri tarpeisiin löytyy varmaankin kysyntää sekä tarjontaa.

OnlyFans on tuonut seksityön viimeistään jokaisen ulottuville, koska sitä kautta voi myydä joko kasvoillaan tai ilman seuraa joko vain netissä tai sitten myös näitä live-tapaamisia. Multa on monesti kysytty onko mulla OnlyFansia tai näitä muita samankaltaisia sivuston profiileja. Mulle ne ei koskaan ole ollut vaihtoehto kuitenkaan, enkä usko, että rahaa vastaan koskaan myisin mitään. Joskus tosin mietin kuinka paljon rahaa voisikaan tienata esim OnlyFansin kautta, mutta se varmastikin veisi todella paljo aikaa (kaikki chattailu siellä, jotta seuraajakunta pysyisi tyytyväisenä) sekä pitäisi varmaan vähintään omilla kasvoilla siellä esiintyä, jotta erottuisi joukosta. Kokemusta ei kyllä ole, joten jos joku osaisi kertoa lisää, niin olisi kiva kuulla! En ainakaan tietääkseni tunne ketään, joka sinne tekisi sisältöä. Mutta vaikka olisi mahdollista tienata OF:n kautta esim 2000e kuussa lisää niin en usko että siltikään lähtisin mukaan. Tuntuu, että hommaa pitäisi tehdä kokopäiväisesti ja omat unelmat on eri ammatin parissa. Hienoa kuitenkin, että koko seksityöalan stigma on ehkä hieman hellittänyt ja työlle on omia alustojaan, jossa ainakin virtuaalimaailmassa, saa kunnon korvauksen työstä!