Tämä on kertomus eilen kirjoittamalleni Tinder-tarinalle. Oli sen verran upea kokemus, että kirjoitan tästä heti saman päivän iltana :)

//

Kello on kaksi iltapäivällä ja olen kerrostaloasunnon ovella. Soitan ovikelloa ja oven tulee avaamaan pitkä parrakas mies päällään cargo-shortsit ja joku bändipaita. En tunnista bändiä. "Tervetuloa Nymfolly, peremmälle" mies sanoo hymyillen ja siirtyy sivuun tehden minulle tietä. Tervehdin iloisesti takaisin ja perhoset vatsanpohjassani kutittelevat. Jätän kengät eteiseen ja edessäni on iso kerrostaloasunto joka on siisti ja sisustettu nätisti. Jään katselemaan näkymää ulos kun mies huudahtaa keittiöstä ontanko kahviin jotain. Vastaan miehelle samalla kun kahvikupit tekevät jo matkaa olohuoneen pöydälle. Istahdan vaalealle kangassohvalle. 

"Kesä on sitten tullut, kiva kun sullakin näkyy säärtä" setämies kommentoi hymyillen ja tutkaillen minua samalla kun istahtaa liki. Jutellaan sohvalla niitä näitä kunnes sedän käsi on jo eksynyt säärelleni ja käsi hitaasti puristelee sitä. Kahvit on pian juotu ja tilanne on odottava. En usein tee siirtoja, vaan odotan että mies tekee, mutta nyt olin varmaan liian halukas, koska jätin kaikki masturboinnit väliin aamulta. 

Nousen sedän syliin hajareisin. Hän sutkauttaa jotain pervoa. Pussaillaan ja kädet menevät mekon alle kourimaan pakaroita. Tunnen kalun kovettuvan sedän housuissa ja hieron itseäni hitaasti sitä vasten. Setä riisuu paitani ja rintsikat ja käyttää runsaasti aikaa leikkien nänneilläni.

Minut nostetaan sohvan nurkkaan ja loputkin vaatteet lähtee. Sormetusta ja nuolentaa. Laukean ensimmäisen kerran tästä kombosta. Mutta setä jatkaa kunnes taas kiemurtelen hänen kielensä klitalla ja sormi hieroen g-pistettä.

"istupa sohvan reunalle"

Setä nousee ylös ja siirryn istumaan. Shortsit tippuu nopeasti ja vedän boksereista esiin kivikovan kalu. Ja millainen kalu se onkaan....pituutta juuri sopivasti (ks. postaukseni makkaroista) mutta paksuutta on ranteeni verran. Alan hoitelemaan tuota taivaallista valtikkaa kunnes saan käskyn takaisin sohvalle samaan paikkaan. Mutta nyt pyllistäen. 

Lopun jätän salaisuudeksi, koska en jaksa enää kirjoittaa vaan alkoi panettaa tätä muistellessa. Tätä setää tulen varmasti näkemään uudestaan! 

Kannatti ladata Tinder