Alkukantainen tarve tyydyttää uros. Näin sen itse näen tai ainakin, mistä tarve alistua tulee.

Ajattelen ainakin itse, että tarve alistua naiselle on vain lisääntymistarpeesta tullut juttu, jossa nainen eli minä on vain vastaanottava osapuoli miehen spermalle (jotta voi saada lapsia). Jotta voi saada tämän niin mies siittää naisen niinkuin haluaa ja naisen tehtävä on miellyttää, jotta mies voi kokea orgasminsa!

Tätähän seksi ei ole tiedostavien aikuisten välillä, mutta jos alistuminen on kiihottavaa niin edelleen tuolta se mielestäni kumpuaa. Asteriskina koko alistumiselle on, että myös nainen huomioidaan, mutta itselleni alistumisesta tekee kiihottavaa kun on siinä miehen nautinnon vuoksi. Mies määrää ja minä tottelen. Omat mieltymykseni alistumisessa ovat hyvin pitkälti kuuliaisessa tottelemisessa (pet, toy, slave) jossa haluan olla väline miehen maksimaaliselle nautinnolle. Joka kerta seksin ei tarvitse olla mitään hullua seksiorjuutta, mutta tarkoitan, että oma skaalani menee sinne asti ja kaikki tältä janalta on itselleni kiihottavaa.

Alistumisessa verbaalinen puoli on yhtä tärkeää kuin nonverbaalinen: haluan kuulla mitä sinä haluat. Käske. Riippuen tilanteesta kehu kuinka hyvin tottelen. Varsinkin jälkeenpäin alistuja kaipaa aina silittelyjä ja kehuja. 

Loppujen lopuksi alistuminen (minkä tasoinen tahansa) on valtaa. Annan sinun olla valta-asemassa minuun, mutta voin missä kohtaa tahansa viedä sen vallan sinulta. Muistakaa alistujat tämä, sinä olet oikeasti ohjaksissa kiinni :) Mutta kun kaikki menee niinkuin haluat niin: "Olen valmis sinulle Herrani, käytä minua nautintoosi."