Lista 3 on mun lista ammateista tai henkilöistä, jotka eivät ole mitään tiettyjä julkkiksia vaan ehkä ennemminkin roolileikkien kautta tulleita fantasioista, jotka olisi kiihottavaa kokea. Moni näistä jää varmastikin ikuisiksi fantasioiksi, mutta olen näitä silti listannut. Pari olen kuitenkin saanut ilokseni kokea!

1) Poliisi. Ja nimenomaa virkapuvussa. Ehkä itselläni on pieni unovormufetissi, koska moniin näistä liittyy univormu. Tämä on edelleen kokematta ja varmaan jääkin vain fantasiaksi.

2) Palomies. Myös univormussa niin, että jalassa olisi työhaalarit henkseleillä ja hihaton paita! Ei toteutunut vielä.

3) Vuokranantaja. Ei toteutunut vielä. Pitäisi kai siirtyä yksityiselle vuokralaiseksi :D

4) Remppamies tms. Tämä on yksi harvoista, minkä olen toteuttanut. Asuin pari vuotta opiskelija-asunnossa, jossa ensimmäisen kerran kun tarvitsin talkkaria apuun paikalle tuli komea mies laittamaan paikat kuntoon. Sillä kerralla vaan vähän flirttailtiin ja tiesin, että ehkä ensi kerralla uskallan vihjailla jos olisi muutenkin avuksi! Seuraavalla kerralla sitten onnistikin. Voin tästä tehdä oman postauksen joskus jos kiinnostaa kuulla tarkemmin :)

5) Pomo. Ei ole toteutunut. Tämäkin saattaa jäädä ikuiseksi fantasiaksi, koska työpaikka seksi esimiehen kanssa on suuri riski. Enkä ole koskaan vielä ollut työpaikassa, jossa esimiehenä olisi henkilö jonka vuoksi tälläisen riskin uskaltaisi ottaa.

6) Kaveri isä. Ei toteutunut. Myös fantasia, joka jäänee ikuisesti fantasiaksi, koska en halua loukata ketään ystävääni niin, että sekaantuisin hänen perheeseensä.

7) Poikaystävän/aviomiehen isä. Sama kuin yllä, mutta vielä pahempi.

8) Sotilas. Tämä on periaatteessa tehty, koska lasken inttipojat tähän. Ei sen kummempaa tarinaa kuin baarista inttipoika kotiin, koska univormu.

9) Opettaja. Tämä toimisi vain jos tapahtuisi koululla tai no yliopistolla itseni tapauksessa. Mutta taas riski on suuri ja koska olen aika pian valmistumassa ja tunnen kaikki opettajat/proffat, tämä jää myös todennäköisesti fantasiaksi.

Tässä kaikki tältä listalta toistaiseksi!