Seuraava lista, jonka aiheena on itse akteihin liittyvät kokemukset. Tämä on myös mun vanhin listani, jonka aloitin jo muistaakseni n. 19-vuotiaana. Siksi tältä listalta monta asiaa olenkin jo saanut vetää yli tai ylipäätään muokkailla. Olen kuitenkin jättänyt listalle jo asioita, jotka olen jo kauan sitten "suorittanut", vaikka ne ei kovin kummoisia juttuja ole enää itselle nykypäivänä.

1. Anaali. Tämä on ollut listalla heti aluksi ja kauan sitten vedetty yli.

2. Tuplapenetraatio. Tästäkin on jo aikaa, kun on vedetty yli. Joskus jo opiskelujen alkuaikoina kutsuttiin opiskelijabileiden jatkoille kolmas mies ja sain silloin ensimmäisen kokemukseni. Toki leluilla tämä oli jo silloinkin tehty, mutta lasken vaan aidot penikset.

3. Tuplasti vanhempi mies. Tämäkin tuli jo parikymppisenä saavutettua. Uskaltaiduin lataamaan siihen aikaan Tinderin ensimmäistä kertaa ja huvikseni laitoin ikähaarukan 45-55. Sain mätsin 50v miehen kanssa, jonka kanssa sitten sovittiin seksitreffit. Käytiin ensin lasillisella ja sitten kun juttu luisti niin hän kutsui luokseen. Muistan kuinka jännittävää se oli, kun ensimmäistä kertaa suuteli ja availi oman isän ikäisen miehen housuja. Hyvä kokemus kaikin puolin!

4. Triplasti vanhempi mies. Tätä en ole vielä kokenut ja kun nyt lasken, niin miehen pitäisi olla jo 78v. Täytynee ehkä alkaa pian hommiin tämän kohdan kanssa, jos meinaan onnistua tässä. Aikaisemmin kirjoittamani kohtaaminen ennätysvanhan miehen kanssa oli juuri alle tämän, niin ei lasketa.

5) 2M-1N. Tämä on ollut kauan sitten tehty. Muistaakseni opiskelujen alkuaikoina joidenkin bileiden jatkoilla.

6) 3M-1N. Tämäkin on jo jonkin aikaa ollut suoritettuna. 

7) 4M-1N. Tämän sain viime vuonna vedettyä listalta yli eräissä seksibileissä.

8) 5+M-1N. Tämä on vielä tekemättä. Yhdistin tämän ja kaikki sen yli menevät vaan omaksi kohdakseen, ettei tarvitse jokaiselle mies-luvulle tehdä omaa kohtaa. 

9) Pakotettu orgasmi sidottuna/kahlittuna. Myös yli vedetty. Yhden vakkarin kanssa suoritettu.

10) Rimming. Tämä on ehkä omaksi yllätyksekseni vielä tekemättä. Minkään yhden illan jutun peppua en nuolisi eikä kukaan nykyisistä vakkareistani tätä halua.

11) Piiska/raippa. Tehty, on ollut listalla ekoja asioita.

12) Sitominen. Sama kuin yllä.

13) Pepputappi. Sama kuin yllä.

14) Monsterimuna. Tässä kesti kauan ja ehkä hieman subjektiivinen asia. Sattumalta tuli vastaan ja olihan se aikamoinen. Mittoja on vaikea antaa, mutta arvaisin pituudeksi 25cm ja paksuutta oli niin, että kahdella kädellä pystyi runkkaamaan. Ei sitä saanut oikein kokonaan mihinkään laitettua, mutta tulipahan koettua!

15) Mikromuna. Ei ole vielä tullut vastaan.

16) Eri ihonvärit/kansallisuudet. Nämä on kaikki samassa kohdassaan ja ehkä jonkun mielestä poliittisesti epäkorrektia. Mutta tässä on seuraavat asiat: musta mies, latinomies, aasialainen (kiina, korea, japani) mies, intialainen mies ja arabimies. Näistä olen ollut mustan miehen ja arabimiehen kanssa. Muut vielä odottavat itseään :)

17) Jaettava oleminen. Tätä on hankala määritellä, tavallaan olen, mutta tavallaan en ole kokenut. Lasken tämän kuitenkin sellaiseksi, etten ole kokenut. Tarkoitus olisi, että mieheni (kumppani, omistaja esim vakkarini) kutsuu vieraita miehiä ja jakaa minut heille "käyttöön".

18) Bukkake. Vähän sama kuin yllä, mutta ideana enemmänkin olla spermattavana isolle määrälle miehiä. En ole tehnyt.

19) Gloryhole. En ole tehnyt. Tiedän, että se olisi Helsingissäkin mahdollista, mutta koska en tykkää ottaa suihin kumilla, niin en ole mennyt. Ja pelkään hieman tauteja, koska ideana on etten tiedä ketkä siellä seinän toisella puolella on. Ehkä vielä joskus keksin tavan toteuttaa.

20) Seksi naisen kanssa. Tavallaan olen hieman bi-curious ja siksi lisäsin tämän listalle. Vielä ei ole kuitenkaan olo, että olisin tähän valmis.

Tässä koko lista tällä hetkellä. Lisään sitä mukaa kun keksin uusia juttuja :)