Kuuma kesäpäivä. Seksihelle. Päälle kiva kesämekko, pikkarit unohtuu kotiin. Istun puistossa penkille varjoon, napit korviin ja errootisen kirjan mieskertoja johdattaa mut tarinaan. Himo nousee, kukaan ei tiedä, mitä kuuntelen. Tai ettei jalassa ole edes pikkareita. Ehkä vain odotan kaveriani paikalle.

Tarinassa nainen on jo saanut kaksi kertaa, itse kuuntelen hänen edesottamuksiaan kärvistellen. Odotus palkitaan, kun pääsen kotiin. Reilun viiden metrin päähän penkille istahtaa mies syömään eväitään. Hän katselee salaa mutta olen kuin en huomaisikaan. Hän ei nää silmiäni isojen aurinkolasien takaa. Huomaan kyllä kuinka miehen katse vaeltelee vartalollani. Nautin hänen katseestaan mutta en reagoi ja olen kuin en huomaisi. 

Kohta pitää lähteä kotiin. En kestä enää odotusta. Oma vibrani odottaa siellä. Mies on syönyt, mutta on edelleen penkillään. Vilkuilee. Päätän lähteä. Mutta miksi jättää kiusaamatta. Kukaan muu ei ole lähellä. Nostan toisen jalkani penkille ja nostan helmaa. Miehen ilme! Vedän sormeani nopeasti huuliani pitkin ja nousen pystyyn. Vilkutan miehelle ja hän jää suu auki taakseni. 

Pääsen kotiin. Vibra pelastaa kärvistelevän pervoilijan.