Seuraava osa :)

 

Kaksi orgasmia saaneena olo on jo raukea. Erkki kipuaa altani samalla kun asetun makuulle sängylle. "menes kontallesi ja pylly kunnolla pystyyn" Make tokaisee sängyn laidalta kaluaan hinkaten. Alan hitaasti raahautua pystyyn, kunnes Herrani antaa komennon. "Vauhdilla käskettyyn asentoon". Hänen äänensä saa mieleni heti skarpiksi ja asetun pikaisesti sängylle Maken käskemään asentoon. "Anteeksi Herra" pahoittelen kun pääsen kontalleni sängylle. Puku asettuu eteeni istumaan hajareisin, keräää hiukseni käteensä ja tuo kalunsa huulilleni. Hänen kätensä painaa pääni kohti hänen kaluaan ja alan imemään. Samalla tunnen kuinka Make siirtyy taakseni, kostuttaa terskaansa häpyhuulillani ja työntyy helposti sisääni. Jokainen työntö Makelta saa Puvun kalun työntymään ikävästi kurkkuun, joten pyydän häntä eteeni mieluummin polvilleen. Herrani suostuu tähän. Puku nousee polvilleen eteeni ja olenkin pian miesten välissä lihavartaassa. Make panee aikansa rytmikkäästi kunnes laukeaa sisälleni. Puku siirtyy viimeisenä miehistä taakseni ja muutaman minuutin raivoisan panemisen jälkeen olen saanut jokaisen vieraan hoideltua. 

Pyörähdän sängylle kaikkeni antaneena ja miehet kerääntyvät pikkuhiljaa ympärilleni. Kaikki vaikuttavat tyytyväisiltä. Eikä tämä varmasti jäisi viimeiseksi kerraksi...

Toivottavasti tykkäsitte! Oli todella hankala kirjoittaa taas pitkä kuvaus illasta varsinkin, kun muisti meinasi pätkiä henkilöistä ja missä kohtaa mitä tapahtui. EI tämä ainakaan kauhean kaukana ollut oikeasta illan tapahtumasta! Kommentoikaa, jos tällaiset jutut kiinnostaa jatkossa niin kirjoittelen kun seuraava kerta on ollut :)