Vappu on osaltani ohi. Vai onko? Makaan sängyllä ja edessä vapaapäivä. Mies vai lelut? Riittääkö lelut vai tarvitsenko miehen? Tänään voisi olla hyvä päivä ja lelut riittävät. 

Eilisestä: oli hauskaa, viimeistä kertaa vappuna haalarit jalkaan. Ihana viettää kauniissa säässä vappua ystävien kanssa. Selvisin pitkään, jopa lakitukseen asti kunnes ääni sisällä vaati huomiotaan. Miestä, sitä pitää saada. Sanoin ystäville heipat, menisin moikkaamaan muita kavereita. Pieni valkoinen vale. Suuntaan pubiin, istun baaritiskille, olisipa enemmän tilaa pöydissä. Mies puvussa tulee juttelemaan, ikää ehkä 50. Täydellistä. Kutsun kylään ja hän suostuu. Pikakelaus kaksi tuntia eteenpäin. Olo on hieman parempi, mies poistuu ja haalarit takaisin jalkaan. Soitan ystävilleni ja menen heidän luokseen puistoon. Matkaan toinen viinipullo. 

Humala nousee ja halut heräävät taas. Joku teekkari tulee juttelemaan, menee taas pussailuksi. Kysyy tulenko yökylään. Tottakai tulen. Visiitti on nopea, ihan kivaa, mutten jää yöksi. Kello on kaksi, jotkut kaverit löytyy vielä tanssimasta ja taksilla sinne. Tanssilattialla mies lähestyy, tanssitaan ja haetaan juomaa. Pussaillaan. Tuutko mun luo kysyn ja hän suostuu. Pannaan ja nukahdetaan, aamulla hän on hävinnyt. Hyvä vaan. Nyt tässä vielä sängyssä, ehkä ne lelut saa riittää.