Suihinotto, mikä siinä on niin kivaa?

Tässä on kaksi puolta. Halu tuottaa seksissä mahdollisimman paljon mielihyvää toiselle ja halu totella miestä, joka haluaa kaluansa nuoltavan.

Rakastan tuottaa mielihyvää toiselle osapuolelle seksissä ja suihinotto on siihen yksi parhaista keinoista. Haluan maistella miehen kalua joka puolelta, nuolla siitä joka sentin ja imeä pullistelevat säkit tyhjiksi. Kaikki peniksissä kiihottaa. Sen muoto on kuin ihanimmalla tikkarilla, jota pitää vain varoa puremasta. Mutta se ei kuitenkaan onneksi vkulu loppuun vaikka kuinka imisi! Terska on kivan muotoinen, kuin tehty suuhun ja huulet lepäävät hyvin sen takana. Liukastettakin penis tuottaa imemisen yhteydessä ja välillä se on suolaista ja toisinaan ei oikein minkään makuista. Terskassa lempiosani on kuitenkin frenulum eli peniksen jänne, jota kiusatessa kenet tahansa miehen saa jäykäksi ;)

Tästä alaspäin olen huomannut ettei peniksessä ole oikein muuta kuin vartta eli huomio kannattaa keskittää vain sinne yläosiin. Tietty syväkurkussa huulet eksyvät tännekin. Mutta kun varsi loppuu, niin vastaan tulevat kaksi ihanaa kuulaa. Kivekset ovat mystiset ja upeat kapistukset. Siellä ne lepäilevät rauhassa pussissaan, mutta saattavat alkaa liikahtelemaan, joutuessaan parempii suihin. Jotkut miehet tykkäävät, jotkut eivät. 

Toinen puoli suihinotossa on omasta mielestäni alisteinen asema. Nainen polvillaan maassa. Mies seisaltaan jylhänä edessä, kalu seisoo jymäkkänö kasvojen edessä. On suihinotto sitten avustettu tai ei, niin koko asetelma on kiihottava. Palvelija (imijä) ja palveltava. Saman voi toki rinnastaa naisen nuolemiseen, mutta mietin nyt suihinottoa vain miehen kalun kannalta. 

Sanoisin kullin imemisen olevan yksi ehdottomia lempihommiani seksissä. Kiihotun siitä itse jo paljon, joten se toimii hyvänä esileikkinä ja jos vaan saan, niin haluan sen olevan osa jokaista seksikertaa. Toivottavasti joku imee teitäkin tai pääsette imemään jotain kullia halutessanne! Tsau!